by basics

Hos anmerak er vi vilde med by basics - så enkelt kan det siges

Vi elsker lækkert, behageligt og stilrent tøj;
loungewear i bløde materialer, der sikrer, at din komfort forbliver en prioritet, mens lag af blødhed skaber en behagelig feel-good-vibe. 
Og loungewear er virkelig … let at elske.

Brug det hele dagen … hver dag … bær afslappet tøj, uden at gå på kompromis med etik, kvalitet eller stil – både ude og hjemme.

Loungewear er også hygge. Bare slap af og nyd det …
hygge er et godt dansk ord der betyder; en kvalitet af hygge og behageligt samvær, der giver en følelse af tilfredshed eller velvære.

Den enkle hemmelighed bag lag-på-lag

… brug lag for at holde din krop i den perfekte temperatur
… brug lag, når du forlader hjemmet for at få et fremragende loungewear-look
… brug lag til at skabe dit personlige look med blandede kvaliteter og farver

Lækkert og stilrent tøj

by basics er et super lækkert og miljøvenligt tøjmærke med base i Danmark. Deres filosofi og mål er, at lave enkle, komfortable kollektioner i høj kvalitet og med en god pasform. by basics er tøj for alle kvinder, uanset alder og kropsform og du vil altid opleve en høj kvalitet, både med hensyn til materialer og håndværk. Alle deres kvaliteter og kollektioner er strikket i Danmark og fremstillet i de dejligste farver. Hos by basics finder du fire lækre prokuktlinjer, OWN, bamboo, blusbar og cotton sense. Derudover at alle produkter fra by basics 100% øko-tex certificerede. Du kan derfor altid shoppe hos os med god samvittighed.

Merinould fra by basics

Mange af de styles du finder fra by basics er lavet af 100% øko-tex certificeret merino uld. Deres uld kvaliteter er af højeste kvalitet og har den blødeste finish. Den uld der anvendes kommer fra australske og newzealandske merinofår. Ulden er selvfølgelig mulesing fri og dyrene har det godt og lever under gode vilkår med god behandling. Ud over at være dejlig varmt, er merinould helt fantastisk til at regulere kropstemperaturen – specielt hvis du er en af dem, der kan bære ulden direkte mod huden. Selvom uld giver varme til kroppen kommer du ikke til at føle dig overophedet, der er nemlig rigtig god åndbarhed i fibrene. Samtidig trækker uld sveden væk fra huden, uden at det at det føles vådt eller klæbrigt. En anden og fantastisk bonus er uldens antibakterielle egenskaber som betyder, at den er selvrensende.

Bambus fra by basics

Bambus har i sig selv rigtig mange gode egenskaber – det er den hurtigst voksende plante på jorden og den kan vokse til sin maksimale størrelse på kun 3-4 år. Derudover sætter bambus helt selv sine nye skud, når den bliver fældet. Bambus er helt fantastisk at lave tøj af og de bambuskvaliteter du finder fra by basics har runde og glatte fibre, hvilket gør, at bambustøj er noget af det blødeste og mest behagelige beklædning af have på. Bambus stof har en svedabsorberende -og transporterende effekt, det betyder at din hud kan ånde og at stoffet ikke klæber til din krop når du sveder. Nøjagtigt ligesom uld, har bambus temperaturregulerende evner og er 3-4 gange mere absorberende end bomuld. Bambus har en naturlig anti-bakteriel effekt, som er bevaret i de kvaliteter du finder hos os. by basics producerer med omtanke og har fokus på at sætte så små miljømæssige fodspor som muligt – derfor er det et naturligt valg.

Fordi bambus planten i sig selv er antibakteriel, vokser den også helt naturligt uden pesticider eller skadedyrsbekæmpelse.

– VIDSTE DU –

“At øko-tex betyder sikkerhed for tøj uden nogen former for sundhedsskadelige kemikalier.”

“At Bybasics håndklipper hver enkel del i deres uldkollektion.”

“At merinould er sammensat af proteiner, der er biologisk nedbrydelige og derfor et miljøvenligt materiale.”

“At merinould kan absorberer op til 1/3 af sin egen vægt, før du begynder at føle dig våd.”

– VIDSTE DU –

“At nogle bambus arter vokser om til 25 cm om dagen.”

“At bambus har en positiv effekt på CO2-niveauet, da den optager mere CO2 end træer pr m2.”

“At bambus er bæredygtigt, fordi det er 100% biologisk nedbrydeligt.”

“At bambus er den hurtigst voksende plante vi har på jorden.”

Læs mere om produktlinjerne fra by basics

OWN

Bæredygtighed i et afslappet, tidløst og ukompliceret design

blusbar

Øko-tex certificerede merinould er tidløst, ukompliceret design i høj kvalitet.

bamboo

Øko-tex certificeret bambus. Åndbar, blød og bakteriehæmmende.

cotton sense

Blød, lækker og komfortabel kvalitet.

Din kurv (0)

Kurv