Om anmerak

anmerak er enkel og stilren beklædning kombineret med god kvalitet og komfort. Det er den bedste version af det tøj du bruger i din hverdag, uanset om du er aktiv, afslappet, på arbejde eller på vej til fest. Vores sortiment er derfor nøje udvalgt til vores kunder. Det er vigtigt for os, at vores kunder altid føler sig set, hørt og forstået når de handler hos os. Ærlighed og dialog er en stor del af vores DNA og vi lægger en ære i altid at yde den bedste service. 

Det er samtidigt vigtigt for os at tænke på miljøet og vores kære planet. Det har været en prioritet fra starten at kunne kombinere stærkt design, mode og kvalitet med sund fornuft og et lille glas bæredygtighed ved siden af. Derfor bygger vores koncept på slow fashion, hvilket betyder, at vi ikke køber ind efter sæsonen, men at vores tøj kan bruges hele året og i mange år. Derudover masseproducerer vi ikke. Vi har fokus på udbud og efterspørgsel, hvilket betyder, at der kun produceres efter bestilling. Som prikken over i’et, er alt vores tøj ØKO-TEX certificeret.

anmerak er ikke kun en familiejet virksomhed, vi er en familie. anmerak står for Anette, Mette, Rasmus og Kjeld. De fire navne udgør vores familie, og er for os lig med sammenhold, støtte, kærlighed og nærvær blandet med en god pose humor og livsglæde. anmerak er drevet af Mor & Datter – tilsammen har vi tæt på 40 års erfaring indenfor branchen og føler os derfor godt klædt på til at invitere dig med ind i vores univers og give dig en god oplevelse samt en lækker garderobe.

underskrift - Anmerak

Kontakt os

Ved spørgsmål, kontakt os på telefon
23242611 alle hverdage fra 09.00-15.00

Adresse

Jomfrustien 2C, 6100 Haderselv

Åbningstider i showroom

Hver tirsdag og fredag: 10.00-17.00
1. lørdag i måneden: 10.00-14.00

Følg med i vores spændende hverdag på de sociale medier

Din kurv (0)

Kurv