grums

Innovativ hudplejeserie

grums er et dansk hudpleje brand med base i Århus. Når du køber hudpleje fra grums er du sikret høj kvalitet og bæredygtige produkter som er produceret på kaffegrums fra lokale kaffebarer i Århus. Det er deres filosofi, at hudpleje kan produceret ud fra et bæredygtig udgangspunkt og med et naturligt og ansvarligt mindset – uden at gå på kompromis med hverken udseende, kvalitet eller effekt.

De fleste af os sætter pris på en god kop kaffe og får mange er det den bedste måde at starte sin dag på. Men hvordan kan den tilbageværende kaffegrums, vi plejer at smide ud, give næring og glød til huden? Mindre end 1% at de næringsstoffer kaffen besidder ender i din morgenkaffe. Det betyder altså, at der er mere end 99% næring tilbage i kaffegrums.

Ved omsætningen af ilt i kroppen dannes der hele tiden frie iltradikaler, der er iltmolekyler, hvor en af elektronerne, der forekommer parvis i iltmolekylet, er trukket ud af iltmolekylet under en kemisk reaktion. Et iltmolekyle med et uparret elektron bliver til et frit radikal. Når de frie radikaler bliver beskadiget, gennem eksempelvis stress, rygning eller andre produkter, kan det resulterer i skader på din hud så som mørke pletter og linjer. Men ved at fodre din hud mere de nærende antioxidanter der er i kaffegrums, kan du beskytte og styrke din hus naturlige forsvar. Det betyder, at kaffegrums altså hjælper din hud til at være sund, forbygge skader og linjer og efterlader din hud skindende og med en lækker glød.

Forkæl dig selv med lækre produkter fra grums

Kaffegrums har helt af sig selv den helt perfekte konsistent til eksfoliering af huden. Teksturen i kaffegrums er derfor ideel at bruge som scrub, således du kan vaske alle de døde hudceller væk og dermed hjælpe din hud med at producere nye hudceller. Derudover bidrager næringsstofferne i kaffegrums til din naturlige collagen produktion i huden. Collagen er et protein vi har i kroppen, så bidrager til hudens fasthed og elasticitet. Ved at booste din collagen produktion, hjælper du således din krop med at hele din hud indefra.

Mange hudpleje produkter, i særdeleshed scrub, indeholder plastik i stedet for kaffegrums. Derfor er hudpleje fra grums et mere naturligt og bæredygtigt valg. Fordi kaffegrums er fyldt med antioxidanter og koffein, har hudplejeprodukter fra grums en potentiel anti-inflammatorisk effekt. Deres produkter er derfor ideelle til dig der ønsker at reducere irritation og røde områder på huden. Sidst men ikke mindst bidrager kaffegrums til blodcirkulation. Det hjælper dig således med at få en sund og energisk hud, samtidig med, at det reducere appelsinhud – what’s not to like?

Din kurv (0)

Kurv